Završena druga godina projekta Hvala, ne!

31/12/2021 Objave za medije | 90 | | | | |

Projekt Hvala, ne! projekt je prevencije ovisnosti o alkoholu, drogi, modernim tehnologijama, kocki i klađenju kojeg provodimo u okviru Društva za socijalnu podršku. Uspješno smo proveli sve predviđene projektne aktivnosti te sukladno tome završava druga godina provođenja projekta, u okviru kojeg smo proveli:

• individualni i grupni savjetodavni radi s mladim majkama/trudnicama/dojiljama
  • radionice s mladim majkama/trudnicama/dojiljama
  • edukaciju i informiranje stručnjaka kroz okrugle stolove za područje Grada Zagreba, Zagrebačke, Krapinsko-zagorske te Splitsko-dalmatinske županije i Školu modernih tehnologija
  • javno zagovaranje i medijsku kampanju.

I ova godina je i za nas, ali i za naše korisnike bila vrlo izazovna s obzirom na epidemiološku situaciju. No, pokazali smo kako smo spremni odgovoriti na sve izazove. Znanja i vještine koje smo učili na prethodnim Školama modernih tehnologija, u ovoj epidemiološkoj situaciji, imali smo prilike pokazati i koristiti. Kako bi zaštitili i očuvali zdravlje naših korisnika i suradnika uslugu savjetovanja pružali smo provodili smo u online obliku što je projektu Hvala, ne! dalo novu vrijednost i dimenziju.

Projekt Hvala, ne! financiralo je Ministarstvo zdravstva u okviru poziva za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću za programe u području prevencije ovisnosti i suzbijanja zlouporabe droga.

© 2009 – 2022. Društvo za socijalnu podršku. Sva prava pridržana.