Druga godina projekta Hvala,ne!

07/01/2021 Objave za medije | 136 | | | | |

Društvo za socijalnu podršku započelo je s provođenjem aktivnosti druge godine projekta Hvala, ne! Cilj je projekta spriječiti pojavu ovisnosti kod djece i mladih kroz razvijanje osobnih kompetencija majki/trudnica za vrijeme trudnoće i tijekom dojenja kroz unapređenje roditeljskih znanja i vještine o štetnim učincima konzumacije ovisnosti za vrijeme trudnoće i dojenja. Glavne aktivnosti predviđene projektom su edukacija i treninzi za majke i buduće majke, individualno savjetovanje za mlade i roditelje te edukacija stručnjaka o prevenciji i tretmanu ovisnosti s posebnim naglaskom na uporabu modernih tehnologija.

Projekt Hvala, ne! financiralo je Ministarstvo zdravstva u okviru poziva za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću za programe u području prevencije ovisnosti i suzbijanja zlouporabe droga u 2020. godini. Projekt se provodi na području Grada Zagreba, Zagrebačke županije, Krapinsko-zagorske te Splitsko-dalmatinske županije.

© 2009 – 2021. Društvo za socijalnu podršku. Sva prava pridržana.