VII. Škola modernih tehnologija

30/10/2022 | 689 | | | | |

Event Details


Društvo za socijalnu podršku organizira VII Školu modernih tehnologija koja će se održati u periodu od 23-25.11.2022. godine. Škola je namijenjena stručnjacima različitih profila od socijalnih radnika, psihologa, pravnika do zdravstvenih djelatnika. Škola modernih tehnologija organizira se uz financijsku podršku Ministarstva zdravstva i Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom.

 

Cilj VII Škole modernih tehnologija je poučiti stručnjake kako iskoristiti prednosti koje nude moderne tehnologije kako bi osnaženi novim kompetencijama postizali uspjehe u pružanju usluga u navedenim područjima.

 

Predavači na VII Školi modernih tehnologija su eksperti iz visoko-obrazovnih institucija, odvjetništva, socijalne skrbi, nevladinih organizacija koji se bave implementacijom i problematikom korištenja modernih tehnologija u svakodnevnom radu.


Molimo Vas da se prije registracije informirate o sadržaju programa, rokovima prijave i kotizaciji u Programu. Svaki sudionik treba imati osobno računalo za rad. Broj sudionika je ograničen. Nakon što pošaljete svoju prijavu putem dolje navedenog obrasca poslat ćemo vam potvrdu sudjelovanja s uputama o plaćanju kotizacije.

 

Prijave sudionika zatvorene su zbog popunjenja kapaciteta.

Poštujući trenutnu epidemiološku situaciju svi sudionici moraju se pridržavati trenutno propisanih epidemioloških mjera.

© 2009 – 2023. Društvo za socijalnu podršku. Sva prava pridržana.