Prikaz konferencije Prevencija ovisnosti

21/09/2016 | Iz medija | 178 | |

U okviru portala Gradske skupštine Grada Zagreba objavljena je vijest o održavanju 2. konferencije Prevencije ovisnosti: alkoholizam, ovisnost o drogama i novije ovisnosti koju je otvorio predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr.sc. Andrija Mikulić. Cilj konferencije je povećati znanja stručnjaka o prevenciji ovisnosti o alkoholizmu, ovisnosti o drogi kao i novijim ovisnostima koje uključuju ovisnost o kocki, klađenju i nekontroliranom korištenju Interneta.

Uoči same konferencije predsjednica Društva Katarina Radat s predsjednikom je Skupštine i gradskim zastupnikom Ivanom Ćelićem održala tiskovnu konferenciju na kojoj su predočeni najčešći problemi s kojima se Klubovi liječenih alkoholičara i ovisnika u Zagrebu suočavaju kao i potrebne rješenja do kojih se treba doći. Tako je predsjednica Društva za socijalnu podršku istaknula da iznos od otprilike pet i pol tisuća kuna na razini godine nije dostatan za rad klubova.

© 2009 – 2019. Društvo za socijalnu podršku. Sva prava pridržana.