Izložba radova naših korisnika

09/11/2020 Objave za medije | 335 | | | | |

Nakon provednih kreativnih radionica u okviru našeg projekta Kreativnošću do jednakih mogućnosti, našim korisnicima organizirali smo izložbu Patuljaka u javnom prostoru u Kulturnom centru Dubrava u periodu od 2.11. do 31.11.2020. godine.

Izložba Patuljaka predstavlja prikaz radova naših korisnika koji su tijekom listopada u okviru četiri kreativne radionice izrađivali patuljke od recikliranog materijala te su na taj način izražavali svoju kreativnost. Izložbu je postavila izvoditeljica projektnih aktivnosti, Gordana Pajur zajedno s grupom polaznika radionica te vas pozivamo da posjetite izložbu i pogledate prekrasne rukotvorine naših korisnika.

Projekt Kreativnošću do jednakih mogućnosti financiran je od strane Grada Zagreba Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Za više informacija o projektu možete kontaktirati Jasnu Lesički, dopredsjednicu Društva za socijalnu podršku i voditeljicu našeg projekta.

© 2009 – 2021. Društvo za socijalnu podršku. Sva prava pridržana.