12.05.2016 @Zadar – Održana radionica Koristi i rizici modernih tehnologija

12/05/2016 Novosti | Škola modernih tehnologija | 704 | | | | |

U organizaciji Društva za socijalnu podršku, 12. svibnja 2016., s početkom u 09:00 u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, održana je radionica “Koristi i rizici modernih tehnologija”.

Cilj radionice je povećati znanja i vještine stručnjaka koji rade u okviru sustava socijalne skrbi s rizičnom skupinom djece o prevenciji ovisnosti. Nadalje, cilj je informirati stručnjake o koristima i rizicima korištenja Interneta s posebnim naglaskom na prisutnost i rasprostranjenost nasilja na Internetu među i nad djecom i mladima.

Sudionici radionice su stručni djelatnici iz Hrvatske (Zadarska, Splitsko-dalmatinska i Ličko-senjska županija) iz područja rada s mladima u sustavu socijalne skrbi posebno s djecom i mladima u domovima za djecu i mladež.

Voditeljica radionice: dr.sc. Lucija Vejmelka

Radionica se provodi u partnerstvu sa Domom za odgoj djece i mladeži Zadar  i udrugom SAL Ciec Lovinac.

Ministarstvo zdravlja logo

Radionica se održala u okviru projekta: Hvala, ne! Ovisnosti o alkoholu, drogi, internetu, kocki i klađenju koja je financijski podržana od strane: Ministarstva zdravlja.

Program radionica

Galerija fotografija

© 2009 – 2021. Društvo za socijalnu podršku. Sva prava pridržana.