Konferencija | Novi početak 2019

20/08/2019 | 662 | |

Event Details


Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET u partnerstvu s Društvom za socijalnu podršku u okviru projekta Novi početak organizira uvodnu konferenciju pod istoimenim nazivom dana 18.09.2019. godine u Zagrebu. Na konferenciji biti će predstavljene aktivnosti projekta te važnost provođenja nazivnog projekta u zajednici. Program uvodne konferencije sadržava predavanja, plenarne rasprave i radionice u okviru kojih će sudionici moći aktivno participirati u radu same konferencije. Kroz radionicu sagledati ćemo važnost mapiranja i pružanja socijalnih usluga bivšim zatvorenicima u zajednici.

Cilj projekta Novi početak je stvaranje uvjeta za učinkovitiju resocijalizaciju i reintegraciju počinitelja kaznenih djela u društvenu zajednicu. Projekt Novi početak su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja kaznenih djela u društvenu zajednicu. Organizacija konferencije je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Prijave sudionika otvorene su do popunjenja kapaciteta. Konferencija će biti bodovana od strane relevantnih stručnih komora. Za sudjelovanje na ovoj konferenciji nije predviđena kotizacija.

 

Prijave su zatvorene radi popunjenosti kapaciteta.

 © 2009 – 2019. Društvo za socijalnu podršku. Sva prava pridržana.